Invisalign – før og etter

Det å oppnå et vakkert smil har aldri vært enklere takket være Invisalign. Denne moderne metoden for tannregulering har revolusjonert tannpleie ved å tilby en usynlig og komfortabel løsning for å rette opp tennene. Her er hva du kan forvente deg før og etter behandlingen.

Hva er Invisalign?

Invisalign er en type tannregulering som bruker gjennomsiktige, avtakbare skinner for å justere tennene. I motsetning til tradisjonelle tannreguleringer er Invisalign nesten usynlig, noe som gjør den til et populært valg blant voksne og tenåringer som ønsker en diskret løsning for tannkorrigering.

Skinnene er spesialtilpasset hver pasient og byttes ut hver annen uke for å gradvis flytte tennene til deres ønskede posisjon.

Tannproblemer som Invisalign kan løse

Invisalign kan bidra til å korrigere en rekke tannproblemer, inkludert trangstilling, mellomrom mellom tennene, overbitt, underbitt og kryssbitt. Disse skinnene er effektive for å forbedre både tennenes utseende og funksjon, noe som resulterer i et mer harmonisk smil og bedre munnhelse.

Før behandlingen

Før du starter med Invisalign vil tannlegen din utføre en grundig undersøkelse av tennene dine. Dette inkluderer røntgenbilder, fotografier og avtrykk av tennene dine. Disse dataene brukes til å lage en 3D-modell av ditt smil og en detaljert behandlingsplan.

Under denne konsultasjonen kan du også diskutere dine mål og forventninger med tannlegen din. De vil forklare hele prosessen og vise deg en simulering av hvordan tennene dine vil se ut etter behandlingen. Det er viktig å ha realistiske forventninger og forstå at hvert smil er unikt.

Under behandlingen

Når du har fått dine første skinner er det viktig å følge tannlegens instruksjoner nøye. Skinner skal brukes minst 20-22 timer per dag og kun tas ut når du spiser, drikker annet enn vann, eller når du pusser tennene og bruker tanntråd.

Du vil bytte til en ny serie skinner hver annen uke. Under behandlingen vil du jevnlig besøke tannlegen din for å sikre at tennene beveger seg som planlagt.

En av de store fordelene med Invisalign er at skinnene er komfortable og ikke forårsaker irritasjon slik tradisjonelle tannreguleringer kan gjøre. I tillegg er de avtakbare, noe som gjør det enklere å opprettholde god munnhygiene gjennom hele behandlingen.

Etter behandlingen

Når din Invisalign-behandling er fullført og du har oppnådd ditt drømmesmil, vil du bruke en retainer for å fortsette å holde tennene på plass. Tannlegen din vil gi deg detaljerte instruksjoner om hvor lenge og hvor ofte du bør bruke din retainer.

Opplev forskjellen før og etter med Invisalign

Et vakkert, rett smil kan øke selvtilliten din og livskvaliteten din. Med Invisalign kan du oppnå dette på en diskret og komfortabel måte. Er du klar til å begynne reisen mot et perfekt smil? Bestill en konsultasjon hos oss på OralCare i dag!

For å forstå hvilke problemer vi kan hjelpe deg med, er du velkommen til å kontakte oss eller bestille en tid for tannregulering med Invisalign.

Vi ser frem til å hjelpe deg med å oppnå ditt drømmesmil med Invisalign!